LC Waikiki

1 поверх

Філософія компанії - товари високої якості за доступною ціною, безпека продукції для здоров'я людини і навколишнього середовища. Колекції бренд випускає двічі на рік.

Розробляючи їх, дизайнери враховують не тільки модні тенденції, але і різні смаки своїх споживачів, що є запорукою успіху кожної лінії. Під логотипом марки випускається одяг в різних стильових напрямках, хоча основним все-таки можна назвати casual.

Вона об'єднує кілька під брендів: LC WAIKIKI, X-Side, Southblue, CWaikiki.

LC WAIKIKI - одяг для дітей від півроку до 16 років, а також для чоловіків і жінок.

X-Side - лінія, яка призначена для модних і незалежних підлітків. Вона відрізняється оригінальним кроєм і стилем, який шанувальники марки дізнаються завжди.

Southblue представляє класичні речі для чоловіків і жінок, що дозволяють створити стиль для офісу та ділової образ.

LCWaikiki - молодіжна лінія для любителів романтики.

Звичайно ж, кожна лінія одягу завжди доповнена взуттям та аксесуарами. Нещодавно бренд запустив свою нову лінію товарів для будинку і відкрив підрозділ LC Waikiki Home, що стало ще одним етапом у його розвитку. За час свого існування бренд був удостоєний різних нагород і премій, як марка демократичного цінового сегмента, розрахована на людей, які хочуть мати в своєму гардеробі красивий, якісний та недорогий одяг. Іншими словами, LC Waikiki завжди намагається одягати людей відповідно до їх стилю життя і фінансового становища, грунтуючись на своїй політиці -  «Everyone deserves to dress well» ( «Кожен має право добре одягатися»).

Подібні події