Мафія

1 поверх

Чому MAFIA? Тому що MAFIA — це Сім’я. Велика, дружна родина. Саме сімейні цінності об’єднують усіх відвідувачів ресторану, і ці традиційні цінності абсолютно не мають гангстерського підтексту.

Дружба, відданість і повага — ось ті кити, на яких побудована система цінностей мережі ресторанів MAFIA.

Мережа ресторанів MAFIA — це велика родина, що незмінно слідує своїм традиціям і принципам. У кожному нашому ресторані гість може відчути себе частиною цієї сім’ї, насолодитися атмосферою затишку та доброзичливості і, звичайно, скуштувати страви, приготовані нашими кухарями.

У наших ресторанах ми хочемо показати гостям Італію, якою бачимо її ми, — гостинну, теплу та сонячну.

MAFIA — це сучасний демократичний ресторан італійської та японської кухні з якісним обслуговуванням та цінами, доступними для людей із середнім рівнем достатку. Меню ресторану поєднує в собі дві найпопулярніші в Україні кулінарні традиції — японську й італійську, і в цьому криється один із секретів успіху. Фірмова метрова піца, регулярні спеціальні пропозиції та акції вже стали візитними картками MAFIA.

Особливої уваги вартий і інтер’єр ресторану. У ньому ми спробували реалізувати концепцію сонячної Італії. Гості впізнають MAFIA за легкими світлими тонами, великими білосніжними люстрами, вишуканими фірмовими візерунками на стільцях і м’якими зручними диванами.

Утім, краще побачити і спробувати ;)

Ласкаво просимо до ресторанів MAFIA!