Ostin

1 поверх

O`STIN

O'STIN - міжнародний бренд одягу, який є лідером fashion рітейлу. O'STIN пропонує покупцям якісний одяг і аксесуари в стилі casual, включаючи жіночий, чоловічий та дитячий асортимент. Образи O'STIN завжди актуальні, сучасні та практичні. У кожній колекції представлено кілька ліній одягу:

O'STIN Casual - базовий асортимент на кожен день: стильний, зручний і практичний одяг. Становить ключову частину колекції.

O'STIN Denim - джинсова лінія одягу. Являє собою широкий вибір жіночих і чоловічих моделей з деніму. Від класичних до ультрамодних моделей: джинсів, шортів, курток та комбінезонів.

O'STIN Studio - молодіжна лінія. Наймодніша і найсміливіша частина колекції, що відображає актуальні тренди в тканинах, принтах і силуетах.

O'STIN Kids - дитяча колекція, розрахована на вік від 1 до 14 років. Включає яскравий, функціональний, простий в догляді одяг переважно з натуральних тканин.

Сьогодні O'STIN - це мережа, яка включає 36 роздрібних магазинів по всій Україні. В O'STIN кожен покупець може знайти для себе цікаву пропозицію.

Шопінг в O'STIN завжди яскравий і вигідний - чекаємо Вас!

ostin.ua

Подібні події